Wednesday, 31 July 2013

Krunchy Florentine *sticky post*

STICKY POST SAMPAI BILA TAK SURE..HEHE..FOR NEW STORY BOLEH SCROLL BAWAH YE..^__^





Assalamualaikum...
Pernah makan tak kuih/biskut ni? Kalau yang pernah makan Krunchy karamel almond yang memang dah glemer seluruh malaysia tu kan, haa...ni la dia kuih nya. Di beri nama lain sebab yang ni buat sendiri. Yang Krunchy karamel almond tu memang dah dijenamakan untuk produk diorang. Aku pun tak pernah makan..hehe.. Tapi pernah makan yang lain, ada orang buat dan jual kat kawasan tempat tinggal aku ni.
Sebab sedap sangat kuih ni, tu yang teringin nak buat. Bila dah pandai buat tu mula la terpikir nak jual kan. Sebelum ni dah buka tempahan di FB. Sekarang nak buka tempahan kat blog la pulak. Boleh oder untuk makan bila2 masa je. Boleh oder untuk jamuan, kenduri, doorgift, dan untuk Aidilfitri nanti.
Nak tester? Boleh je!!! Nak bagi tester kepada 100 orang dulu setakat ni. 100 orang pertama yang email. Sila email ke suterasyifa@gmail.com, tajuk 'nak tester/ nak oder' , sertakan detail nama,alamat,no.phone. Jangan bagi detail kat kotak komen ye sebab komen terus publish automatik tak de check2 dah..hehe..
Harga RM18 sebotol, beli dua botol RM35, belum include postage ye.
Kuih krunchy ni memang sangat krunchy, sedap, dan kudapan yang berkhasiat. Yela dari makan snek yang tak berkhasiat tu kan, baik makan krunchy florentine ni, sebab badam memang bagus, ada kuaci biji labu dan kuaci biji matahari lagi. Semua berkhasiat kan.
Ok la jangan lupa cepat2 email ke:  suterasyifa@gmail.com untuk tester atau oder ye. Tester terhad kepada 100 orang pertama!!!
Wassalam..^^
Published with Blogger-droid v2.0.10