Wednesday, 31 July 2013

Krunchy Florentine *sticky post*

STICKY POST SAMPAI BILA TAK SURE..HEHE..FOR NEW STORY BOLEH SCROLL BAWAH YE..^__^





Assalamualaikum...
Pernah makan tak kuih/biskut ni? Kalau yang pernah makan Krunchy karamel almond yang memang dah glemer seluruh malaysia tu kan, haa...ni la dia kuih nya. Di beri nama lain sebab yang ni buat sendiri. Yang Krunchy karamel almond tu memang dah dijenamakan untuk produk diorang. Aku pun tak pernah makan..hehe.. Tapi pernah makan yang lain, ada orang buat dan jual kat kawasan tempat tinggal aku ni.
Sebab sedap sangat kuih ni, tu yang teringin nak buat. Bila dah pandai buat tu mula la terpikir nak jual kan. Sebelum ni dah buka tempahan di FB. Sekarang nak buka tempahan kat blog la pulak. Boleh oder untuk makan bila2 masa je. Boleh oder untuk jamuan, kenduri, doorgift, dan untuk Aidilfitri nanti.
Nak tester? Boleh je!!! Nak bagi tester kepada 100 orang dulu setakat ni. 100 orang pertama yang email. Sila email ke suterasyifa@gmail.com, tajuk 'nak tester/ nak oder' , sertakan detail nama,alamat,no.phone. Jangan bagi detail kat kotak komen ye sebab komen terus publish automatik tak de check2 dah..hehe..
Harga RM18 sebotol, beli dua botol RM35, belum include postage ye.
Kuih krunchy ni memang sangat krunchy, sedap, dan kudapan yang berkhasiat. Yela dari makan snek yang tak berkhasiat tu kan, baik makan krunchy florentine ni, sebab badam memang bagus, ada kuaci biji labu dan kuaci biji matahari lagi. Semua berkhasiat kan.
Ok la jangan lupa cepat2 email ke:  suterasyifa@gmail.com untuk tester atau oder ye. Tester terhad kepada 100 orang pertama!!!
Wassalam..^^
Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

Kakzakie said...

Wah... menjadi juga business ini ye.. Ini nak raya semakin ramailah yg order mestinya..

MystoryPic said...

nampak sangat sedap... saya memang suka makan kudapan yg macam ni...

MulutPayau said...

nmpak sedap sangat..terliur jugak tengok...

Yumida Huda said...

sedapnyeeeeeeee
wow..rajin sis buat
boleh bisnes nih

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

nampak pun memang krunchy dan berkhasiat...
rajin ye buat bisnes kuih..yelah dah dekat nak raya ni..
kat tempat bunda pun dah ramai orang edar katalog kerepek dan biskut raya...

Deq's Qienz said...

xprnh mkn lg la..tp nmpk sedap..akak wat tempahan kew..boleh saya order..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dah emel..nmpk sedap..hihih.

izan mama mia said...

hai...lama tak singgah cni..

are_lin@yu said...

wahh wat sndri ke ni sis ;-)

inazamri said...

akak nak juga test.crunchy yg glamer tu akak penah rasa.

Chic Na said...

waaa nmpk yummy je. suka sgt benda2 berkacang ni.

MaMa Rey said...

blm pernah lagi makan biskut ni..nampak sedap

Uncle Lee said...

Hi, I love this! Very good bila tengok TV movie.
Must have taken you few hours to make them.
Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Alynn Mueez said...

pernah makan...sangat sedap biskut ni..raya tahun lepas makan..hhuhuuuh

azra.radza said...

Salam Nak tnye tahun ni Jual lagi tak biskut Florentine ni??? Nak order... Tlng msg or WhatsApp sy 0129032932

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Saharan Sulog said...

Sebotol ada brps keping