Wednesday, 24 October 2012

wordless wednessday

Assalamualaikum...

Hakim yang kelaparan..makan biskut sementara tunggu ayam panggang Rasamas. Dah sampai makanan, suapkan dia nasi, ayam panggang, kentang goreng, tahu goreng, minum milo suam..semua dia nganga je. Dah ada selera makan sekarang,tak macam dulu. Agaknya multivitamin tu meningkatkan selera makan dia kot..macam magik pulak..hehe..^^

Erk..wordless ke ni..??

Wassalam..^^


Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

Tentang Kita said...

habis comot...berselera benar si kecil nie

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo comelnyer hakim..makan sampai comot hihihi...geram tau tgk hakim comel sangat hiks

izan mama mia said...

anak2 comel kalau makan comot gini...hihihi..tapi kalau dah besar....lain ceritanya..hiii Alhamdulillah....dah selera dia makan yew

maszull said...

assalamualaikum salina....comotnya die makan apa tu...:)

inazamri said...

cute je tgk dia makan.kalau budak2 tak de selera makan mmg elok kita bg vitamin kat dia utk buka selera.

Karukord Jagau's said...

semangat tgk dia makan haaa :)

Nadia Elena said...

semalam masa saya makan kat area bangi, ada jumpa sorang budak kecik rupa macam anak akak ni. comel sgt ! rasa nak cubit je pipi tu. huhuuhu~

Cik Yatt said...

omotnye die....hehe

LYAfrina said...

hehe...
comot2 pon ttp comel la..

eita said...

ya allah..comotnyer..

Hans said...

comot..hehehe

C'Jai said...

alololoooo...comot tp comey kan hakim kan...

Si Matatajam said...

Comot yg comel hi hi..

9n0L4 said...

wordless la sangat kan. hehe.