Friday, 8 February 2013

Telekung Vietnam, Sutera Vietnam, Kurung Cotton, Kurung Chiffon

Assalamualaikum...

Ok la tak payah mulakan dengan ayat 'lamanya tak update..' hehe..tak menentu dah sekarang ni nak update blog. Ni pun nak update sebab ada barang nak di promosikan..hehehe...jangan marah ye.

Ermmm..sebenarnya beberapa minggu lepas, kakak sulong ku pergi ke Vietnam. Dia memang suka melancong ngan kawan2 dia, dah merata-rata tempat dia pergi. Kali ni pergi Vietnam. Aku pun suruh la dia beli apa2 yang menarik kat sana yang boleh dijual. So hasilnya seperti di bawah ye..

Oh ya, Vietnam sekarang memang dah terkenal sebagai tempat memborong pelbagai jenis barangan terutama kain2, pakaian, tudung, telekung, dan seangkatan dengannya. So kalau korang terpikir-pikir nak g melancong sambil shopping baju2 murah2, boleh la pergi ke Vietnam. Lebih kurang macam Bandung la jugak kot. Yang pasti dua2 tu aku tak pernah pergi lagi..huhu..sedih tak..:(

Ok jom teruskan dengan sesi menjual kita..sudi-sudi lah cuci mata ye..dah tengok tu sudi-sudi lah membeli mana yang berminat..^__^

TELEKUNG VIETNAM SULAM TANGAN
KAIN COTTON TEBAL, TAK JARANG, SEJUK.
LABUH TELEKUNG DARI BAWAH DAGU: 33.5 INCI
UKUR LILIT MUKA: 20 INCI
LABUH KAIN: 49 INCI

RM 120 INCLUDE POSTAGE

 
BUNGA PINK

BUNGA PURPLE

BUNGA PURPLE

BUNGA BIRU

BUNGA PINK


SUTERA VIETNAM
BIDANG 45, 4 METER
KAIN BERAT, SEJUK.

RM 95 include postage








KURUNG COTTON MANIK
Design Kurung Pahang
Ukuran Saiz S:
Bahu: 15 inci
Lengan: 21.5 inci
Dada: 38 inci
Labuh baju: 39 inci
Kain - Susun tepi, belah kiri
Pinggang: 24 inci (getah separuh)
Labuh kain: 39 inci

Ukuran Saiz XS:
Bahu: 14.5 inci
Lengan: 20.5 inci
... Dada: 34 inci
Labuh baju: 39 inci
Kain - Susun tepi, belah kiri
Pinggang: 24 inci (getah separuh)
Labuh kain: 39 inci
See More

RM 95 INCLUDE POSTAGE

SAIZ S

SAIZ S

SAIZ S

SAIZ S

SAIZ XS

SAIZ XS

SAIZ XS

SAIZ XS


KURUNG CHIFFON MANIK
DESIGN KURUNG MODEN
KAIN - A SHAPE, KEMBANG KE BAWAH
UKURAN SAIZ M:
BAHU: 15 INCI
DADA: 36 INCI
LENGAN: 20 INCI
LABUH BAJU: 36 INCI
KAIN - PINGGANG: 25 INCI (GETAH SEPARUH)
LABUH KAIN: 40 INCI

RM 120 INCLUDE POSTAGE

SAIZ M

SAIZ M

SAIZ M


Ok thats all...thanks kerana sudi memcuci mata disini..
Kalau ada yang berkenan tu boleh la oder disini ye:

whatsapp/viber/sms: 0199421559

 

wassalam^^

23 comments:

Kakzakie said...

Kakak kalau tak test sarung tak puaslah Ina. Tu yg kakak selalu tak berani nak beli online.

Kakzakie said...

Cantik-cantiklah telekungnya. Kakak suka yg warna purple tu.

Mama Vogue said...

Oh saya pun suka beli telekung Vietnam tau Ina :)
Memang sejuk kain dia..!

Ratu Hatiku said...

Cantik2 semuanya..

MystoryPic said...

masa saya gi viatnam dulu giler beli cotton

LYAfrina said...

acntik-cantik..

Cik Kay Jue said...

wah.... rambang mata...

Kesuma Angsana said...

wah cantik2 semuanyer

ieda immi said...

akk suke telekung tuu
cantik2 ..
suke yg simple2 macam nie ;)

MaMa Rey said...

cantik2..saya baru saja beli telekung baru hari tu..kurung chiff manik tu lawa2..

BUNDA a.k.a KN said...

bunda pun suke telekung yg wane purple...

Miss Purple Ungu said...

Mmg cantik la telekung purple tu :)

RedRose said...

telekung vietnam mmg tgh popular kan skg. ada yg kaler black tu, nampak mengancam. but...nk bwk gi solat terasa mcm tgh berkabung pulak. T_T

Sunah Sakura said...

eh eh...sama macam kain2 yang dijual di kedai saya kerja ni...boss pun selalu gi vietnam beli stok kain..hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 belaka..

Dkna Abza said...

dkna suka kain vietnam..sejuk.. :)

are_lin@yu said...

dorang kreatifkan..semua cantik2 ..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik semuanya..suka tgk

inazamri said...

cantiknye sulam tu.mcm akak mmg suka kaler putih je..kalau telekung kaler mcm2 tu tak kenan rasanya

Karukord jagau said...

lama dh x singgah sini....sudah ada kedai ye ..

MAY said...

Yuhu..byknye bju.hehe

Deq's Qienz said...

akk jual ke??telekung tuh bley pakai hari raya nanti.

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.