Tuesday, 6 March 2012

car seat for my cute Hakim..

Assalamualaikum...

Semalam pergi Tesco, akhirnya beli jugak car seat untuk Hakim. Sebelum ni asyik tengok2 je, tak sure nak beli ke tak, tak tau perlu ke benda ni. Tapi akhirnya beli je la, cam comel je tengok baby lain duduk dalam tu. Balik terus test letak Hakim dalam car seat tu. Memang comel la tengok Hakim duduk dalam tu..hehe..


Encik apis cakap ada gaya pengganti angkasawan negara, Dr. Sheikh Muzaffar Shah, tak pun drifter ganti Tengku Jan...korang setuju tak..? hehe.. >__<

~wassalam~

9 comments:

misz_eyza said...

ehehe sekali tengok hakim macam patung lak kalau tak perati betul2... hihi

msredcheesecake said...

BBY CUTE NI JADI ANGKASAWAN DAH LAH... TAKUT LAH JADI DRIFTER...HHEEEE

Miss Purple Ungu said...

comeynya hakim senyum hehe :)

IntaNBerliaN said...

dah macam angkasawan dah ni..hihii tp comel!! :-)

Kancil 8349 said...

comelnya,...keselamatan diutamakan...salam perkenalan daripada Kancil

Rina Supian said...

Betul la..mcm patung...heeee

Munnafendy said...

setuju2..comel! bleh gnti d.muzafar ni =)

Eera Shera said...

suka hakim dah ada kete sndiri hihi

pengemis Cinta~ said...

cumelnyer baby hakim..;)