Friday, 23 March 2012

Follower ke-100^^thanks to all followers...

Assalamualaikum...

Follower teratak hati ke-100 ialah msredcheesecake. Tak perasan pulak selama ni msred bukan follower blog ni. Tapi msred selalu datang ke blog ni dan meninggalkan komen-komen yang berguna. Tak kisah la follower ke bukan, tapi bile diorang selalu komen kat entry blog ni, jadi seronok pulak nak berkunjung ke blog diorang, bace entry dan komen. Sebenarnya blog teratak hati ni ada dalam bloglist msred sejak msred offer siapa nak jadi bloglist blog msred. Blog msred pun ada dalam bloglist teratak hati. Thanks to msred sebab sudi jadi follower blog teratak hati yang tak seberapa ni. Thanks to all my followers dari follower pertama pelangi hafyza sampai ke-100. Kalau tak de followers sebelum ni, tak de jugak la follower ke-100 kan...hehe..

Wassalam^^

4 comments:

IntaNBerliaN said...

a'aa seronokkan bila ada org follow n komen n baca entry kita :-)

Munnafendy said...

err...sama2...hihihiih

msredcheesecake said...

Hahha.... Saja je msred tunggu nak jadi follower ke seratus...

Miss Purple Ungu said...

follower n reader mmg penting :)