Monday, 3 December 2012

Jelajah blogger KL-Selatan

Assalamualaikum...

Terima kasih kepada kak ayu,blog Citarasa Rinduan,kerana menjemput ku untuk join jelajah blogger, semalam, sabtu, 1 disember 2012. Berkumpul di rumah cik mat gebu, blog Dapur Tanpa Sempadan. Rupanya dekat je, di Sedenak, dalam 30 minit dari tempat aku dan kak ayu. Macam dalam mimpi pulak dapat berjumpa blogger-blogger dari KL dan Johor. Dan kebetulan pulak, blogger Ben Ashaari pun dapat datang walaupun lambat sikit. Kebetulan isterinya Cik La ada kursus di johor. Dapat jumpa qhaliff yang comel tu..!!

Sebenarnya last minute dah buat keputusan nak join. Mula-mula encik apis tak bagi pergi. Dia kerja, aku pulak tak pernah pergi mana-mana tanpa encik apis, bawak hakim lagi kan. Last-last dia bagi jugak, sebab cakap sekejap je, pukul 12-3 petang. Maka pergi lah aku bersama hakim,tumpang kereta kak Ayu yang dipandu suaminya, encik zali.

Nak tau siapa lagi blogger yang terlibat sila la ke blog Citarasa Rinduan. Tak dapat nak letak link kat sini update pakai h/p je..huhu..

Wassalam..^^


Published with Blogger-droid v2.0.4

22 comments:

citarasa rinduan said...

assalamualaikum salina

syukur semuanya dipermudahkan

dik.. nanti singgah ikut link dlm blog sis... sure kawan2 nak mengenali dirimu lebih rapat lagi....


moga ukhwah bpjgnn. jgn serik follow gathering ya dik..

Mama Vogue said...

Best nyer..!
Especially dapat jumpa Qhaliff yg gebu tu :)

Nur-nba said...

Wah dah buat entri.. Nanti boleh kita bertemu lagi.. Lepas ni Salina jangan malu2 ye.. Kalau malu, Kak Nur segan juga nak tegur.. :)

Kakzakie said...

Hakim tu tak mahu dgn org lain, manja bukan main. Moga ada pertemuan lagi buat kita semua...

Mas Zull said...

assalamualaikum salina...seronoknya dpt gatering sesama blogger mcm ni sekali sekalakan... teringin juga mama nak join skali getering sesama blogger mcm ni ntah bila la agaknyakan...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

as-salam..salina :)


masih ingat sy tak hihi

*SiRibenMerah said...

salam kenal akak.. :)

hope ukhuwah kita semakin erat selepas pertemuan aritu...

Mat Gebu said...

Terima kasih atas kesudian singgah ke pondok che mat..

Mrs Lurve said...

kek apa no2 tue nmpk gebu dan sedap gila..

Kancil 8349 said...

bestnya....jeles kami dari sini

ieda said...

seronok tul dpt jumpe blogger2 hebat nie .. rasa happening nyee
bab makan x menahan tuu
sedapnyeee dikk !
jelesss akk tau ............

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.... dpt jumpa blogger yg hebat2 tu..

Daddy Ziyyad said...

Salam perkenalan Salina :)

Maaf, tak dapat berborak masa di rumah CMG tempohari...

Hope lepas ni kita semua boleh saling berkenalan..dan Insya Allah, kalau ada lagi gathering blogger, boleh la join bersama ;)

are_lin@yu said...

wahh ramainya..nk kek tu..hihi

LYAfrina said...

estnyer..lg2 umpa blogger femes2 cam BA

cikeyrah said...

waa . .beshnye . .nape x ajak qira heheh sedenak dgn umah qira baru 20min hee

Kancil 8349 said...

semoga menjadi acara tahunan

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wah2. bestnya kak.. =)

p/s : kena tunggu dalam masa setahun. kalau dapat terus akan jadik lantikan tetap bukan kontrak. kalau dalam masa setahun tak ada jawapan maknanya kena isi borang lagi =)

C'Jai said...

seronok yer dapat jumpa...

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak maaf yer wani lama xsinggah sini...

wah jumpa blogger yg hebat2 tu...beshnyerrr kak

ana fatihah said...

Seronoknyer..dpt jumpe ramai blogger n makan2 sekali..hehe :)