Monday, 31 December 2012

Tudung chiffon layer exclusive

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 31 DIS 2012, UNTUK ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH YE..^^










Assalamualaikum...

Lama tak update barang jualan kat sini. Haha..sebenarnya lama tak update kat blog Anggun solehah shop tu. Sebab tak sempat aje. Sempat update kat page fb Anggun solehah shop je. Kat page tu senang sikit. Lagipun lebih mesra pengguna tau fb ni. Communication and contaction dengan customer lagi mudah la guna fb page berbanding blogshop. Tapi ada jugak customer yang memang ke blogshop tu.

Ok la kali ni nak promote tudung chiffon layer yang ala2 fareeda tu. Sebenarnya tudung ni kawan aku yang kerja kat kraftangan malaysia dapat supplier dari usahawan kraftangan. Banyak jugak stok dia amek. Dia baru nak start berbisness la. So dia tanya aku nak jual tak tudung tu. Ikutkan aku tak berapa minat sebab tudungnya agak singkat. Memang jenis singkat kan tudung camtu. Tapi aku amek la jugak 5 helai.

Tudung ni kualiti memang hampir sama dengan kualiti fareeda tau. Kain chiffonnya sama. Yang beza cuma keronsang. Kalau brooch fareeda tu memang cantik dan lebih eksklusif. Yang ni pulak broochnya cantik jugak, cuma kira yang biasa je la. So harga tudung ni murah sikit dari tudung fareeda tu. Kalau ada yang tau, brand DeNoorish elegance (DNE) tu kan, lebih kurang la cam tudung tu. Kualiti hampir sama dengan fareeda cuma murah sikit sebab keronsang.

Harga..?? RM150.00, termasuk postage..^^

So bagi sesiapa yang berminat dengan tudung ni, boleh la oder ye. Cakap je nak colour ape. Just ada 5 pilihan buat masa ni. Boleh komen kat sini, atau
email: suterasyifa@gmail.com,
sms/whatsup: 0199421559,
boleh ke page fb juga ye..^^

wassalam..^^


Published with Blogger-droid v2.0.4

15 comments:

Kakzakie said...

Kakak tengok ajelah Sali. Memang cantik tapi kurang sesuai buat kakaklah.

ieda said...

aah cantik2 ..
tapi akak macam adik lah ..
x berapa suke sbb singkat , sah2 nampak dada sgt kan huhu
soo tgk jelah ;)

Dayana Bahar said...

jual tudung ye...

citarasa rinduan said...

tahniah..
good luck dik

gadisBunga™ said...

cantik cantik kaler dia!!!

MystoryPic said...

cantik nya tudung berlapis ni... tapi saya rasa kalau saya pakai camne nampak pelik jer, tengok orang pakai cantik

Che Rosliza Che Mat said...

semua cantik2...

Dkna Abza said...

cantik2..kalau ngn badan dkna ngam2 jer sebab dkna kecik..tak singkat tak besar :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiklah..tp yui tak berapa minat tdung cmni,,

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah cantik2 la kak..kaler pn ceria jer

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik2 sumenya.. :)

are_lin@yu said...

mmg sweet ;-)

Cik Anis said...

santek ^^

CikMunBlogger said...

wah ! cantikk :D

syiela said...

cantik!