Saturday, 19 January 2013

Koleksi Jubah dan Blouse Muslimah

Assalamualaikum...

Nak buat iklan sikit ye. Kali ni koleksi jubah dan blouse dari Indonesia. Memang diyakini berkualiti dari segi jahitan, dan material. Sangat cantik, menarik, trendy, casual, kain cotton yang sangat selesa dipakai.

Pre-order untuk first batch dibuka sehingga 25 Januari 2013. Stok dijangka sampai awal atau tengah bulan Feb 2013.

Promosi untuk first batch ni, beli 2 helai atau lebih akan dapat diskaun 5% dari harga total, sebelum ditambah kos pos. Sangat jimat, dengan diskaun 5% seolah2 tak perlu bayar untuk kos pos..!!

Jom order sekarang..!! Promosi first batch, sehingga 25 Januari sahaja. Bayaran penuh untuk order, juga sebelum 25 Januari.

Ukuran indonesia mungkin kecik sikit dari biasa. Kalau salah saiz, boleh tukar, tapi perlu tambah kos pos ye...


JUBAH
MATERIAL: COTTON COMBED
eljameela-104 RM129
A:size S,M,L,XL
B:size S,M,LXL


JUBAH
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-115 RM105
A:size S, XL
B:size S,M,LXL
C: size S,M,L,XL

JUBAH
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-132 RM109(XXL ADD RM6)
A:size S,M,L
B:size S,M,L,XL
C: size S,M,L,XXL




BLOUSE /TSHIRT LABUH 
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-136 RM65(XXL ADD RM6)
A:size S,M,L,XL, XXL
B:size S,M,L, XL,XXL
C: size S,M, L,XL,XXL



BLOUSE /TSHIRT LABUH 
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-140 RM65(XXL ADD RM6)
A:size S,M,L,XL
B:size S,M,L, XL,XXL
C: size S,M, L,XL,XXL



BLOUSE /TSHIRT LABUH 
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-139 RM59(XXL ADD RM6)
A:size S,M,L,XL, XXL
B:size S,M,L, XL

BLOUSE /TSHIRT LABUH 
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-142  RM65(XXL ADD RM6)
A:size S,M,L,XL
B:size S,M,L, XL



BLOUSE /TSHIRT LABUH 
MATERIAL: 100% COTTON
eljameela-144 RM65
A:size S,M,L,XL
B:size L
C: size S,M, XL


Banyak lagi pilihan..klik sini ye >> http://anggunsolehahshop.blogspot.com/2013/01/jubah-blouse-muslimah.html
Sebarang pertanyaan dan oder boleh email: suterasyifa@gmail.com atau whatsapp ke 0199421559

Wassalam..^^

8 comments:

inazamri said...

cantik2nya...geram tengok.tp kena tggu akak turun lagi 4kg kot ni..sedang berusaha membuang lemak2 degil skrg ni

Yumida Huda said...

wah..cantik2 koleksi baju tu..

Nisah Idham said...

nak tanya lah.. yg jenis
Al Jameela - 139 tu kan.. kalau untuk budak umur 14 & 15 tahun boleh pakai ke ? then warnanya 2 ni je ke ?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua cantik2 la koleksi baju2 tu

Ena's Palace said...

cantik la...
sy kalu nk beli kena cuba pakai dulu..sebab ada masalah ketinggian...

flora-cutie said...

Stock 115-B masih ada stock tk...
berapa harganya
Bagaimana penghantaran ke s'pore

Sutera Syifa said...

@flora cutie..jubah 115-B tak de stok..boleh tengok entry terbaru untuk stok yg tinggal..

Sutera Syifa said...

@flora cutie..jubah 115-B tak de stok..boleh tengok entry terbaru untuk stok yg tinggal..