Saturday, 26 January 2013

Tupperware Brands

Assalamualaikum...

Disebabkan telah jatuh cinta dengan barang2 Tupperware, jadi aku telah pun menjadi ahli Tupperware Brands. Mula-mula memang nak jadi ahli sebab nak kumpul barang Tupperware. Tapi dah alang-alang kan, dah jadi ahli apa lagi, boleh la berbisness tupperware pulak. Untung ke bisness tupperware? Entah la, nak pikir untung sangat pun tak boleh jugak. Bisness kadang2 dan sebenar-benarnya kena secara ikhlas, jujur, niat tu penting, mencari rezeki yang halal, LillAllahi Taala. In shaa Allah bila niat dah betul rezeki akan datang. Eh bukan dengan niat je tau, kena la usaha jugak kan. Ok la panjang pulak mukadimahnya. Jom tengok antara yang menarik dalam katalog Januari 2013 (2 Jan - 9 Feb 2013).



RICE DISPENSER
Jarang RD ni ada promosi tau. Bulan Januari 2013 ni ada promosi yang sangat berbaloi-baloi. Dengan pembelian RD dapat free gift, Square round (4) 500ml dan ang pow. Ada juga exclusive purchase, boleh beli Floristika bowl 5.6L dengan harga RM49.90, harga asal RM92.00.
Harga RD RM288.00. Sebarang pertanyaan dan nak tawar menawar harga boleh
email ke suterasyifa@gmail.com, sms/ whatsapp ke 0199421559

Yang ni pun berbaloi-baloi promosinya, ada free gift dan exclusive purchase.

Colour terbaru..cantik sangat colour ni, antara hot item bulan ni..^^

Khas untuk simpanan sejuk beku.

Suka yang Purple Spring One Touch tu, besar, kedap, dan corak cantik. Nak bekas lagi besar, yang colour orange tu, 10L memang puas hati kalau nak isi keropok ke kan.. ^^

Cantik dan comel..^^

Simple and nice..^^

Bekas air, environmental friendly..^^

Add caption



Modular keeper tu sangat sesuai simpan sayur dalam peti ais. Sayur tahan lama dan segar..^^

Sebarang pertanyaan?
tawar menawar harga?
Berminat jadi ahli?
Sila: 
sms/ whatsapp ke 0199421559
atau
Tinggalkan soalan anda diruangan komen beserta email address anda ye, kalau tak susah nak reply..^^



wassalam^^

11 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak jual tuppaware jg yer :-)..moga bertambah maju bisnes akak yer

rinduan citarasa said...

All the best

sis pun suka jenama tuppawere

Ena's Palace said...

i like tupperware too...dan da jadi ahli jugak..hehehe
suka beli2 barang dia...byk koleksi kat umah...tapi jarang2 pakai plak..huhuhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik semuanya..

Hasrina said...

good luck

tingin gak nak pakai tengok rumah kakak semua pakai tupperware cute je. tapi sekarang tak mampu gi

Mas Zull said...

assalamualaikum salina....wah bestnya yg bekas beras tu best juga harganya RM 49.90 ke?

Dkna Abza said...

dkna dah lama jadi ahli :P

are_lin@yu said...

menarik!

Cik Kay Jue said...

wah.. banyaknyer... macam2 pattern..

MaMa Rey said...

sy pun suka dgn brand ni..wlpn harganya agak mahal sikit tapi berkualiti

Sukma Haron said...

pernah jadi ahli tupperware, pernah join parti tupperware 20 tahun lepas, suka barang2nya....makin lama makin mahal harganya...