Thursday, 26 April 2012

Hakim kecik-kecik dah playboy??

Assalamualaikum...

Hakim playboy?? Hehe..mane lah Hakim tau apa-apa kan. Sebenarnya Ahad lepas kami pergi ke  rumah kawan waktu study dulu. Rumahnya dalam 45 minit jugak dari rumah kitorang. Diorang suami isteri pun memang kawan aku dan encik apis masa study dulu. Sama macam kawan yang aku citer kat sini, sini, dan sini. Kawan yang sebelum ni baby diorang girl kan. Nama babynya Nur Aisyah Aqilah, umur 2 bulan lebih.


Hakim dan Aisyah

Kawan yang baru jumpa Ahad lepas pulak, dah dapat anak kedua, babynya girl jugak. Panggil Aina. Aina ni lahir 15/12/2011, Hakim pulak lahir 11/12/2011. Beza 4 hari je la. Comel sangat Aina ni..semangat betul badan dia.


Hakim dan Aina

Dua kali Hakim bersanding dengan dua awek ye. Memang playboy la. Tak pe baby lagi. Nanti dah besar jangan menggatal sudah. Tengok la gambar atas tu, Hakim siap pegang tangan Aina lagi.

Seronok pulak bile jumpa balik kawan-kawan masa belajar dulu. Masing-masing dah ada anak. Dulu bincang pasal pelajaran, sekarang bincang pasal anak pulak...hehe..

wassalam^^

6 comments:

Karukord Jagau's said...

Waaah....!
Chumel2 haaaa...

Kancil 8349 said...

comelnya...betul tu..mengikut zaman bah...kalau dah anak kahwin kita cerita pasal anak kita dah kahwin...hehehe

izan mama mia said...

hakim cakap'mana playboy...teman tapi mesra jer..hihihi..'

mmg best jumpa member lama sbb masing2 dh bawa anak..mana tau kawan jadi besan nanti..kan

Eera Shera said...

hakim suka pegang2 tgn la kak..nakal nnt nih haha

Miss Purple Ungu said...

comeynya dorang...
bila hakim dh besar nti msti malu2 kucen bila tgk gambar ni kan hehe ;)

Munnafendy said...

lps ni bincang pasal cucu pulak...alahai~