Tuesday, 24 April 2012

My Blogshop > Anggun Solehah Shop

Assalamualaikum...

Lama tak update. Sibuk ke..?? Tak de la sibuk sangat. Perasan tak kat sidebar tu ada link blogshop tu. Beberapa hari ni dok sibuk menyiapkan blog baru, blogshop tau.

Kenapa tetiba je nak buat blogshop pulak ni?? Sebelum ni asyik shopping online je kat blog orang. Jadi terpikir la nak berbisnes jugak. Dah lama jugak terpikir nak buat bisnes. Tapi tak tau nak jual ape. Jadi baru sekarang datang idea dan ada peluang nak berbisnes.

InsyaAllah dapat la menambah pendapatan sikit-sikit, sebab aku ni memang duduk rumah je, tak kerja pun. Bisness online dari rumah je, senang sikit nak jaga anak kan.

Jom la ramai-ramai singgah di Anggun Solehah Shop (best tak nama ni??hehe). Dah singgah tu shopping la banyak-banyak ye^^

Sayang korang semua..^^


wassalam^^

6 comments:

IntaNBerliaN said...

wah.. dah berbisness yer... slmt maju jaya :-)

Kancil 8349 said...

good luck..

jom singgah baca

http://kancil8349.blogspot.com/2012/04/jawapan-wordless-wednesday-35.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt maju jaya ye sis..

ieda said...

insyaallah akk singgah
gud luck dik ! .. ;)

pena rozie said...

good luck...

Eera Shera said...

bagus ni kak..sy pun teringin nk buat.. hehe