Wednesday, 4 April 2012

My birthday??

Assalamualaikum...

Semalam, 3 April, adalah birthday aku ke 27. Dah tua ke??hehe..muda lagi kan..Semalam tak sempat pun nak buat entry birthday. Lagipun cam tak berapa pikir pasal birthday pun. Encik apis wish birthday dan cakap hadiah lambat sikit coz sekarang busy sikit. Ada ke patut??

Lelaki dah kawen camtu la. Masa bercinta bukan main lagi sambut birthday kita. Dah kawen je busy la konon. Hehe..sebenarnya aku tak kesah pun..memang dia tengah busy pun sekarang.

Petang balik kerja dia cakap nak pergi beli kek. Tapi aku cakap tak yah la. Malas nak makan kek. Boleh ke malas??hehheh..Aku cakap nak makan Pizza hut la, dah lama tak makan. So malam tadi aku, encik apis, Hakim, adik ipar sorang dan kawan dia yang juga jiran kami, pergi makan Pizza hut.



Makan set yang 3D tu, ape entah namanya, dia cakap all about chicken la. Siape yang suka ayam tu boleh la makan set ni. Bagi aku tak berapa sedap pun..tapi boleh la kan..

wassalam^^

4 comments:

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday... muda lg tu.. br 27 ek.. :-)

cik fadh said...

wahhh sedapnyer nyer triple sensation..tp akak kate xsedap, xmo lah try..hihi..

hepi bufday kak..muda lg tu..masih bergetah org kata..hihi..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..;)

IntaNBerliaN said...

singgah tinggal jejak :-)

wan nurul hezrina said...

epi belated buffday=)