Thursday, 9 August 2012

Ada lagi ke yang nak join GA ni??

Assalamualaikum...




Rasa-rasa cam nak tamatkan GA ni awal. Mungkin esok. Sebab dah nak raya ni kan. Kalau esok tamatkan GA, lusa (sabtu) umumkan pemenang, pastu sampai Ahad pemenang boleh bagi detail untuk pos hadiah. Isnin dah boleh pos hadiah kepada pemenang. Sebab pos laju national courier kan dah umumkan tarikh last untuk pos barang ialah pada 15hb ogos ni. Untuk jaminan barang sampai sebelum raya. Kalau lambat jawabnya lepas raya la baru sampai. Kalau boleh aku nak pos hadiahnya hari Isnin, 13hb, InsyaAllah sampai kepada penerima sebelum raya. Boleh la pakai masa raya kan...ececeh..macam la korang nak pakai masa raya. Ala mana la tau ada yang sesuai or matching2 ke, boleh la pakai, raya kan sebulan..kan3x..??hehe..

Tapi..tapi......ada ke yang nak join lagi GA ni? Mana la tau ada yang dah berhasrat nak join, tapi tak sempat atau sengaja tunggu saat-saat akhir iaitu 12hb tarikh asal GA tamat. Kesian pulak kan, kang terkejut pulak, baru nak join 12hb tu tengok-tengok dah ditamatkan awal pulak. Kecewa guling-guling pulak orang tu nanti. Ceh..perasan pulak aku ni, macam la orang kempunan sangat nak join GA aku yang tak seberapa pun ni. Hrmmm..apa-apa pun harap-harap kalau ada orang yang berhasrat nak join tu, baca la entry ni ye.

So apa pendapat korang?? Nak tamatkan esok ke nak ikut tarikh asal? Korang yang dah join tu kalau menang nak tak hadiah sebelum raya? Atau tak kesah dapat selepas raya?? Aku pun pening duk pikir ni..~_~

UPDATE: tarikh tamat ikut yang asal, 12hb ogos, ESOK!!!

wassalam^^


9 comments:

nur_za said...

tamatkan awal..hehe..
kalu nur tak menang..kecewa la mcm ni..hehe

izan mama mia said...

entahlah..kalau post hadiah tak tahu sempat sampai ker tidak..sbb ramai nk balik kg mula rabu depan....kang hadiah sampai..xder org kat rumah...

eita said...

ikut jadual asal lah...sebab kita tak sempat nak join lagi ni..

MAY said...

EE..SY MENANG TAK KAK???NAK ADIAH JUGAK..BOLE TAK?HIHI...NAK SEBLM RAYE...LAMA DA TAK DPT ADIAH NI..SOB3..;(

*AR..PENAH DPT B.E DR NUFFNANG TAK?CUBE HTR TIKET KAT NUFF,TNY KNP TK PENAH DPT BE..NNT DIE HTR RESPON SBB DIE AKN CEK..BETUL TAK IKLAN YG KITE LETAK TU.

msredcheesecake said...

tunggu la, jgn tutup lagi sbb mak budak yg kene tag tu lom jugak hantar penyertaan lagi ... hheee....

Masz Sidek said...

sy belum berkesempatan nak join... entah sempat ke entah tidak... ;'(

kepada yg dah join tu... good luck...

Wanieys said...

xsabar nk tgk siapa yg menang hihi...akak wani mmg xupdate entry baru lg..hr ni bru on9 pastu komen berlambak xreply lagi hihiii...ni tgh gigih reply komen dulu

CINTA UNTUK KITA said...

hehe i dont mind my dear :)

9n0L4 said...

ohhhh dah abisssssss. tak dan nak join. ;)