Monday, 13 August 2012

Alhamdulillah..GA dah tamat!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..first GA dari blog ni dah tamat semalam, 12hb ogos 2012, jam 12 malam. Terima kasih yang tak terhingga kepada yang memberi sokongan dan menyertainya. Yang tak berkesempatan join tu, tak pe la, tak de rezeki untuk join kali ni kan. Yang join pulak, mesti tak sabar nak tau pemenangnya kan. Sabar ye, rasanya hari ni macam tak sempat nak umumkan pemenang. InsyaAllah..esok atau lusa. Ada yang join semalam belum dimasukkan dalam list peserta, jap lagi baru nak masukkan. Dan hadiah untuk saguhati pun belum diupdate. Belum sempat, nanti jap lagi lah ye..heheee...

First time buat GA, macam tak percaya pulak. Sebenarnya tak banyak masa sangat aku ni nak mengadap laptop ni. Belum habis BW ke semua blog yang menyertai. Sebelum ni, kalau ada yang join memang aku terus ke blog mereka, tapi sempat tengok sekali lalu je entrynya dan komen 'terima kasih'. Nak kena pergi balik satu-satu blog diorang untuk tengok balik entry penyertaan. Semua bagus-bagus jawapan yang diberi. Pening jugak nak pilih pemenang ni...^__^


wassalam^^

15 comments:

Kancil 8349 said...

mohon maaf ndak dapat sertai...

Ummi Iman said...

Pening nak pilih guna Random.org :)
Pandai2 je kan... Apa pun sabar menunggu..

Masz Sidek said...

good luck utk semua yg join...

dan maaf dr sy sbb tak sempat nak join... ;'(

Wanieys said...

saper la yg bertuah tu hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kita lihat sapa yang kenaaaa :)

ana fatihah said...

Wah...Eksaitednyer!!hehe
Apepun,GA ni byk manfaatnye.. :)

leyzajamil said...

alamak!!! sy dah terlepas peluang join GA ina..tak de peluang lagi ker??? sy baru 1stime singgah masuk sini T_T

sy nak ajak ina dtg jengah sy bila sng :)
http://www.1001impianhidup.com/2012/08/new-promo-be-came-out-with-new-look.html

CINTA UNTUK KITA said...

insyaAllah klau ada rezki.. amin :)

maszull said...

assalamualaikum salina....akhirnya tamat juga segmen inikan moga jgn kecewa jika tidak memenangi hadiahnya...:)

MAY said...

semoge ad rezeki d bln ramadhan ni....

BERT said...

aisehh tertinggal plak nk join huhu

Wanieys said...

tertunggu2 saper yg bertuah tu eheeee

Nadia Elena said...

huhu..tetiba neves.. =D

eita said...

gd luck untuk semua

ieda said...

salam lebaran dik ;)