Wednesday, 15 August 2012

Pemenang GA ~ First Giveaway^^Jom Berpakaian Muslimah!!

Assalamualaikum...


First nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang ni. Tak berkesempatan nak online. Lagi satu pening jugak nak pilih pemenang sebab semua jawapan bagus-bagus.

Semua entry penyertaan memang menjawab soalan dengan tepat. Jadi untuk memilih pemenang, aku pilih yang bagi jawapan siap penerangan, pendapat dan ayat sendiri, dan ada yang sertakan sokongan dalil Al-Quran dan Hadis. Memang aku mintak senaraikan ciri-ciri pakaian seorang muslimah. Tapi dah jawapan semua memang betul kan, jadi yang terbaik la akan dipilih. Itu pun yang buat entry dengan jawapan panjang lebar, penerangan, dan dalil, banyak jugak, dah pening lagi untuk pilih. Jadi aku buat keputusan untuk pilih yang betul-betul ikut semua syarat. Sebab tak semua yang join betul-betul ikut semua syarat tau. Ada yang follow, ada yang tak. Jadi tak adil la bagi mereka yang follow kedua-dua blog dan like fanpage, tapi yang menangnya tak penuhi tiga syarat tu kan.

Harap-harap semua berpuas hati dengan keputusan ni. Diharap GA ni dapat menyedarkan kita tentang cara kita berpakaian sebagai seorang muslimah. Kadang-kadang kita tahu, tapi ada yang terlepas pandang, atau tak ambil berat kan.

Untuk senarai peserta dan hadiah sila klik sini ye:
Senarai peserta
Hadiah GA

Ok la,jom tengok pemenangnya:

Tempat pertama:
4. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveawayjom-berpakaian.html

Tempat kedua:
2. http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveawayjom-berpakaian.html

Tempat ketiga:
5. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveawayjom-berpakaian.html

Tempat keempat:
19. http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveaway-jom.html

Hadiah saguhati (cabutan bertuah):



Kepada semua pemenang sila email nama, alamat dan no.phone ke suterasyifa@gmail.com

Terima kasih kepada semua. Jemput la BW ke semua blog yang join, boleh menambahkan pengetahuan mana yang belum kita tahu tu kan. Yang tak menang jangan kecewa ye..lain kali ada rezeki boleh buat GA lagi..^^


wassalam^^


23 comments:

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

izzah said...

Wah...trmasuk jgk dlm hadiah saguhati tu...tq...rezeki ramadhan...

Ummi Iman said...

Tahniah kpd yg menang. Alhamdulillah tersenarai juga. Nanti saya Email. Terima kasih.

Wanieys said...

tahniah pd yg menang :))

izan mama mia said...

tahniah

jia kreatifelt said...

alhamdulilah,menang:-) x sangka terima kasih-terima kaseh.rezeki hari raya:-)

inazamri said...

tahniah pada yg menang.AKak ni tak penah join GA hihi

nur_za said...

alhamdulilah rezeki nur..nur dah send detail...tahniah pada pemenang yg lain

CINTA UNTUK KITA said...

amin alhmdulilah.. no.4.. sy dah email :)

ana fatihah said...

Alhamdulillah,first time dapat walaupun saguhati..hehe..syukur sangat!Terima kasih dan tahniah kepada semua.. ^_^

wan nurul hezrina said...

tahniah pd yg mng

nurul nk ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat awak sekeluarga.maaf zahir batin

BERT said...

tahniah buat sapa yang join hehe

selamat hari raya sis.. maaf zahir batin yaa :))

Nadia Elena said...

kihkih..menang saguhati pun jadi lah..mekasih byk2 ye kak!!! ^_^

MAY said...

sedih..tak menang lagik..;(

MAY said...

cer tgk kat label nuffnang kat blog my..dlm tu ade my tnjuk care htr tiket..rasa nye entry tahun lepas..tp skrg nuffnang da bewajah baru..em..cube try contact nuffnang..

Hans said...

tahniah kepada pemenang

Awesomeness said...

Alhamdulillah rezeki bulan ramadan..
saya dah hanta email kat kakak,
email:fifah1996@gmail.com

Pondok Usang said...

Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

Tihara said...

tahniah semua ;)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

eita said...

tahniah pada yang menang

are_lin@yu said...

p/s:pasal says tu btul dear..kita xprlu wat apa pun just broadcast iklan dorang kt fb..try bka kat yg ayu link tu ;-)

Si Matatajam said...

Ruginya tak sempat join...tahniah untuk pemenang..