Monday, 12 November 2012

Koleksi Zenitha dan Qirani

Assalamualaikum...

Tengok tajuk tu mesti dah tau kan..ni nak buat iklan lagi la ni. Hehe..korang dah tengok belum update terbaru di Anggun Solehah Shop? Haa..sudi-sudikan la ke ASS tu, tengok apa yang terbaru. Mai nak habaq sikit kat sini..cewah..tetiba cakap utara pulak..bukan pandai pun sebenarnya..hehe..Jom tengok koleksi terbaru ASS..














Koleksi Zenitha dan Qirani ni dari Indonesia. Cantik-cantik designnya. Tapi buat masa ni hanya dibuka untuk pre-order. Belum ada ready stok. Kalau berminat boleh order sekarang sebab tarikh tutup order yang terdekat pada 15/11/2012 ni, khamis. Order yang selepas tarikh tu akan diproses untuk batch pre-order yang seterusnya. Oh ya, kalau ada yang belum faham, pre-order ni maksudnya kami akan oder stok dengan supplier berdasarkan oder dari customer. Customer perlu bayar 50% dari harga baju+postage untuk membuat pre-order ni. Stok akan sampai lebih kurang 14 hari dari tarikh tutup order. Bila stok sampai, customer perlu bayar bakinya, dan baju akan dipos segera.

sebarang pertanyaan boleh email: suterasyifa@gmail.com

wassalam^^


9 comments:

maszull said...

assalamualaikum salina...cantik2 juga koleksi bajunya...:)

eita said...

comel jugak baju2 ni kan

Hanis MY said...

cantiknyaa berkenen plak tengok

TiranaAduka said...

salam.
Cantik2.
Salam kenal dari tirana aduka

Citarasa Rinduan said...

mmg sgt muslimah...

Si Matatajam said...

Cantik n trendy la..

IntaNBerliaN said...

mmg cantik2 Pun... :-)

izan mama mia said...

lor..cantiknyer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la semuanya....