Saturday, 23 June 2012

Fresh cream cake

Assalamualaikum...


Adik ipar yang bongsu, tingkatan lima, memang suka makan kek. Setiap kali birthday sape-sape ahli rumah ni,atau ada hari ibu atau bapa, mesti dia ingat. Sebab dia nak beli kek, nak makan.


Selalu kalau ada kesempatan tu beli la kek secret resepi. Tapi bila time sibuk, beli je la kek kat kedai kek Rotimas kat bandar tenggara ni. Ok je kek kat situ..lagipun orang melayu kan..tak de la nak ragu-ragu kandungannya.


Kali ni adik ipar aku yang pergi beli. Fresh cream cake. Sedap jugak. Banyak cream daripada kek. Tapi tak muak. Memang sedap la...


Wassalam^^


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

Eera Shera said...

sdpnye..sy pn baru mkn kek so x de la tgk smpi meleleh air liur hehehe

Yumida said...

fresh cream mmg sedap kan sis even mahal sikit...tetibe tekak ni nk merasa kek..adoiiii..mana nk cari..huhu

Wanieys said...

adeh sedap pulak tgk kek tu..mn nk cr malam2 ni hahaha

nik rosmawati said...

tgk gambar pun dah sedap.teringin jugak nak makan kek ni.teringat kat cheese cake lak..hehe

Deq's Qienz said...

ermmm sedapnya..nak sikit :)

IntaNBerliaN said...

a'aa kalu fresh cream mmg sedap + mmg xmuak kan...

fieda said...

tu la kek fresh cream ni tak muak..

Cik Kay Jue said...

huhu... lama tak makan kek...

maszull said...

assalamualaikum salina...sedapnya kek tu...:)

wan nurul hezrina said...

wahhh gambar sisi kek terliur nengok