Thursday, 27 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Assalamualaikum...

Hari ni rasa nak join kempen ni, 'Kempen Tingkatkan Jumlah Followers'.
Dianjurkan oleh blog Terjal Bicara-Azim Razak.




Sebenarnye dah 2-3 hari duk tengok kawan-kawan blogger join kempen ni.
Hari ni baru ada kesempatan untuk join.
Kawan-kawan yang tak join lagi jom la join kempen ni.
Dapat mengenali blog-blog lain disamping menambah jumlah follower.
Kalau nak join klik je kat banner atas tu ye..^__^

~Wassalam~

20 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Cik Yuyun Nadira said...

rami yee sy tgk y join segmen ni :)

Good Luck Dear XD

zahidah seran said...

selamat menambah follower..=)

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same.. sy folo awak.. jemput2 lah singgah blog sy pulak ye

teratak hati said...

@cik yuyun:saje mngisi mase lapang..
@zahidah:makin brtmbah ni..:)

Mrs Lurve said...

Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow kamu, sudi2lah follow Mrs Lurve kembali, mekasih :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

~mira~ said...

salam...singgah n follow...nice blog..salam perkenalan=]

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

teratak hati said...

terima kasih kepada semua yg singgah dan sudi follow dari 'kempen tingkatkan jumlah followers',insyaAllah akan balas kunjungan dan follow,sry klu lambat skit,smlm seharian x dpt brblog,hri ni pn mgkin dpt tgk2 kjp je..:)

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

siti hidayah said...

Datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

Eera Shera said...

salam kkenal ek.

dah folo sini ;)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)