Thursday, 3 November 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500

Assalamualaikum....
Selamat petang semua...


Jom join segmen ni, tarikh tutup 11 November 2011, 2 petang.
Untuk blog follower bawah 500 je ye...
Blog 'teratak hati' ni memang layak sangat la kan...
Nak join klik kat banner tu ye...

Thanks semua yang singgah, komen, dan follow...>__<

~Wassalam~

16 comments:

Tentang Kita said...

Salam..dtg dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Cik Eykaa said...

follow awk dr segmen yg same :')

kyra veronica said...

singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Polskahackrew said...

Singgah dari segmen yang sama..jom folow memolow..saya folow sini..('',)

http://blogger-blog-tutorial.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html



Blogger Blog Tutorial

Ca'Oi_Bartowski said...

Follow sudah, komen sudah, tekan iklan pun sudah...

Jom Singgah sini pulop... =D

http://takbest.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-100plus-infinity-challenge.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-lagi-khas-untuk-bloggers.html

Mya said...

gudluk! =)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

QasehSuci said...

salam kenal...follow awk! Maaf lambat singgah...heheh Qaseh BZ...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/11/genk-pencarian-blog-follower-bawah-500.html

yat sadri said...

jalan-jalan bersama mama,
yat datang dari segmen yang sama..

tanam cili dipinggir paya,
jemput lawat blog saya..

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

selamat membaca ^^,V

~ieda~ said...

hype...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

teratak hati said...

terima kasih pada semua yang singgah, komen, dan follow ye.. InsyaAllah akan balas kunjungan dan follow..:)

NoR said...

dri segmen yg sme... folow back.. =D

far_east said...

salam kenal dari segmen yg sama.... =)

Arvian'na Hanna said...

Haloo..dtg dr segmen yg sama..follow u ;-)

QASEHNYA RANIA said...

haloo..dari segmen yg sama..jom follow cik su....i follow

fierul said...

datang singgah sini dari segmen yang sama ..
sori lewat tertinggal bas .. hehe
jemput singgah blog saya ye :)