Monday, 14 November 2011

Selamat pagi Isnin...

Assalamualaikum...

Hye semua...selamat pagi isnin. Pagi2 ni dah menaip sebab dah 2 hari tak dapat online. Hari sabtu tak dapat connect internet sebab tak bayar bil ye...hehe...bile nak bayar je tak boleh pulak,dia cakap server down. Hari sabtu memang hujan lebat sangat, sekali ngan ribut petir, nak on laptop pun tak boleh la. Hari ahad pulak pegi jemputan kawin 2 tempat. Nak bayar bil pun masih server down. Malam tadi baru boleh bayar bil.

Ok la, aku tak de ape pun nak citer pagi-pagi ni. Nak blogwalking dulu la kot. Aritu ada join segmen, tapi tak sempat nak blogwalking lagi. Kalau dah join segmen tu kena la blogwalking kan. Tapi kan line tenet memang tak berapa ok la sekarang ni. Ada blog yang bile nak bukak je yang keluar headernye je, pastu terus stop downloadingnye. Ada beberapa blog aku tak leh bukak pun walaupun dah cuba beberapa hari dah. Terkilan lak bila orang datang komen, tapi tak boleh nak balas kunjungan. Tapi ada sesetengah blog pulak boleh je bukak, download sampai abis. Kenapa ek dia jadi camtu..?

Hrmmm...lepas ni dah tak leh join segmen kot, dah dekat due date ni, huhu...nanti mase bile pulak aku nak berblogwalking nye kan. Ok, selamat menjalani hari isnin dengan ceria..>__<

~Wassalam~

7 comments:

NasZ said...

selamat berblogwalking. hehehe.

Lai Qma said...

slmt mlm isnin :)

Miss Purple Ungu said...

jom blogwalking laju2 hehehe :)

teratak hati said...

nk BW laju2 tapi line slow cam siput je ni..camane tu..hehe..

IntaNBerliaN said...

bla due date?

teratak hati said...

due date 4hb 12..mcm2 prasaan ni tggu hari...

IntaNBerliaN said...

dh xlama dah tu...

dulu ktika sy nk bersalin.. sy dh xda slera mkn sgt, so, hari tu sy hanya mkn kurma.. sbb kurma dpt bantu kita tmbah tenaga..

lg satu minum air zam2.. ia dpt bantu buka laluan baby kuar tu dgn lbh cpt..

sy dulu alhamdulillah.. skit xlma.. nurse pun tkejut laluan buka cpt..