Saturday, 12 May 2012

Banner, watermark & widget melekat

Assalamualaikum...

Nampak tak banner blog Anggun Solehah Shop tu?? Saje je nak buat banner. Tempah kat miss Z. RM 5 untuk banner tu, dan watermark RM 2. Tapi ada diskaun, miss Z bagi RM 5 je dua2.


Banner



Watermark

Ok la hasil kerja miss Z. Puas hati, dan boleh dirunding. Dua kali kot miss Z tukar-tukar nak ikut cam yang aku nak. Korang nak? Tempah la kat miss Z. Aku sebenarnya m_l_s nak belajar buat banner dan watermark tu, nak pikir design lagi kan. So tempah je la senang.

Yang kat tepi belah kiri tu pulak, nampak tak banner tu melekat je kat situ walaupun korang scroll ke bawah atau ke atas..tadi jumpe tutorial kat blog Masz Sidek, cam simple je nak buat, terus la apply kat sini. Boleh buat untuk widget-widget lain jugak tau. Korang nak buat pergi belajar tuto tu ye..


wassalam^^


8 comments:

izan mama mia said...

cantik ler tu...comel jer doodle kat banner tuu

Miss Purple Ungu said...

comelnya banner dia ;)

IntaNBerliaN said...

sy pun xreti nak buat + malas.. tempah dgn org gak..hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg comel!

msredcheesecake said...

CUTE LA BANNER TU, WATERMARK PUN.... LIKE LIKE...

LYAfrina said...

comel

IntaNBerliaN said...

singgah tggal jejak

Yumida said...

sy pn ske singgah kt blog masz sidek..mmg byk tutorial berguna utk kita...