Wednesday, 2 May 2012

Pencarian Bloglist Mei 2012

Assalamualaikum...

Dah lama tak join segmen, tetiba rajin pulak malam ni..
Terjumpa segmen ni masa blogwalking tadi..


 
 
Nak join klik je gambar atas ni ye..
Jom join ramai-ramai..
Kena jawab soalan ni:
 
Kenapa anda perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012 ?
 
* dah lama tak join segmen
*support segmen blogger baru,sebab aku pun blogger baru gak
*menambahkan kenalan dalam dunia blogger ni

Ok tu saja..
terfikir nak buat segmen gak,
sebab blogger kat atas tu baru sebulan dah buat segmen kan,
aku ni tak pernah pun buat segmen..
ada ke orang nak join nanti ek..^^
 
wassalam^^
 
 

21 comments:

Kancil 8349 said...

dia berani mencuba...apa lagi..jomlah buat segmen...Insya Allah Kancil datang menyokong...:)

ieda said...

akk pun dah lama x joint segmen2 macam nie .. mood menghilang entah kemana huhuhu

Citra NaniZam said...

selamat bersegmen lina..
kak citra pon sama dah lama x joint mana2 segmen

nuyui a.k.a miss YUI said...

lom cuba lom tau..hihi..slmt bsgmen sis.

LYAfrina said...

SELAMAT BSEGMEN DEAR

eita said...

ada...
orang pertama yang join..
kita lah ..
hehehhe....

selamat bersegmen ye..

ATIQAH said...

salam. nama peserta segmen sudah di update. maaf atas kelewatan. terima kasih kerana turut serta.

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

happy blogging :)

ATIQAH said...

salam. nama peserta segmen sudah di update. maaf atas kelewatan. terima kasih kerana turut serta.

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

happy blogging :)

Pecinta pink^^ said...

salam,,singgah bw sini dri segmen same,,salam kenalan,,meh jenguk blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html thanx(^_^)

Liyana Rahim said...

salam perkenalan..yana singgah dari segmen yg sama :)

Cik Yatt said...

rajin bersegmen...

Fariz Reza said...

Assalam FR datang follow balik

(^_^)
erm tuan tanah ... tanah try nasib ke??

Assalamualaikum........tak kenal maka tak kenal la mana boleh tak cinta ..betul tak??

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-tak-kenal-maka-tak-kenal.html

CikMai said...

selamat berkenalan :)

Kasih Salina said...

rajin join segmen..

nadrahvvm said...

salam peknalan.. : )

Linda Zehan said...

hye.. dtg dr segmen sama..

jempot terjah yer =)

Zaidalifah Hussin said...

DARI SEGMEN YANG SAMA...

BLOGWALKING & DONE FOLOW U BLOG

http://kumahuitu.blogspot.com

Myza Mubean said...

singgah sini untuk bw sambil follow... jgn lupa utk ke blog saya dan follow sekali...

http://diariesaya.blogspot.com/

Fara Chew said...

salam. dr segmen yg sama.. done follow.. jom BW.. http://farachew.blogspot.com

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

singgah
salam perkenalan
jemput ke blog yer

http://diaryyeyla.blogspot.com/

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm singgah. dr segmen yg sme... i dh follow u, jom follow me too.

http://cikharty88.blogspot.com/