Monday, 7 May 2012

Dah sebulan baru dapat hadiah birthday

Assalamualaikum...

Dah sebulan berlalu birthday aku, encik apis la sibuk sangat dengan kerja sampai hadiahnya nak surprise pun dah tak jadi surprise. Samsung Galaxy S11. Semalam aku sendiri yang pilih..colour putih, boleh tak..?? Dah lama teringin nak dapat menda ni. Konon-konon encik apis nak surprise bagi hadiah birthday, tapi dah lama sangat aku pun dah tau la.



Cam berlagak pulak nak gtau semua orang siap letak gambar ni kan. Orang lain dah lama kot ada, lagi canggih kot..Aku ni dah la buta IT dan teknologi. Terkial-kial nak guna menda ni. Yela, sebelum ni pakai enset biasa je pun.



wassalam^^

7 comments:

mamavogue said...

xpe lambat, janji dapat..
SII lagi tuh..heheh

mamavogue said...
This comment has been removed by the author.
IntaNBerliaN said...

bestnya.. sy gak yg xda..hahahaaa

CikMai said...

bestnya dpt hadiah dari yg tersayang

Eera Shera said...

sy xde pn org nk bg..sedih ni huhu

wan nurul hezrina said...

hehe nurul pakai hp cap samsung gak.tapi leh msg n call jew..sejak 2x hp ilang so malas pakai yang canggih lagi so mmg buta hp la nie.hikhik

Miss Purple Ungu said...

epi belated bday ye salina
behnya dpt adiah hp :)