Sunday, 27 May 2012

Dah makan Lime pepper chicken chop

Assalamualaikum...

Semalam tengok kat blog msredcheesecake, dia makan lime pepper chicken chop. Ingatkan kat mane la dia makan tu. Rupanya kat Pizza Hut. Baru tau Pizza Hut ada menu-menu baru camtu. Rupenya encik apis dah lama tau. Sebab kan ada iklan dia. Aku ni je yang ketinggalan zaman..huhu..

Malam tadi kebetulan nak hantar adik ipar ke Kluang, dia nak naik bas ke KL. Pergi tak sempat makan malam lagi. Jadi kelaparan la. Pikir-pikir nak makan apa, teringat lime pepper chicken chop yang msred ceritakan tu. Apa lagi pergi Pizza Hut la.


Boleh tahan la rasa dia. Sayur tu aku tak leh nak makan sebab dia tak masak kot. Kentang tu pulak sedap lagi kentang putar KFC. Ayamnya ok la, cuma memang tak cukup!!tengok la gambar tu seketul kecik je kan..


wassalam^^

18 comments:

MAY said...

wah..tgk kat blog msred terus nk mkn ye.hihi..nk try jgk le nnt.

*arr..perasan x stem ade gbr org tgh menenun?hihihihi...tu je....

Yumida said...

wooooo...sedap! harganya?

keli menari said...

Sedap ! Nak try jugak ni.Lame xmakan situ.huuu

teratak hati said...

Lupe plak nk bgitau hrga,Rm 14.50 ye..bgi aku mhal la..hee..

ejulz said...

wowww.. suka black pepper.. hehe

Yumida said...

mak ai..mahal jgk...tp klo terbukti sedap mmg berbaloi la...
harga tablet 1 malaysia rm999.00

Citra NaniZam said...

kak citrapon dah lama x g pizza hut.. tadi g kluang makan kat barneys.. salina duk mana?

IntaNBerliaN said...

biasa kalu g pizza hut, order pizza je...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtry lg menu ni..

Liza Razak said...

kalau sedap..saya nak pergi cuba makan la nanti..

~Sweet Honesty~ said...

wow..menyelerakannn..(^_^)

msredcheesecake said...

heheee.... da try da? kecik comey je kan?

eita said...

memang kecik pun..
sayur tu diorang buat hiasan je ke?

Hasrina said...

terliur ni. ....

IntaNBerliaN said...

singggah pagi tinggalkan jejak :-)

wan nurul hezrina said...

hiasan pinggan bleh tahan ek=)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh banyak nye pepper nye sedap tu hehe

nik rosmawati said...

terliurnya tgk makanan ni.sedap jea
dah la tgh lapar ni