Thursday, 10 May 2012

Segmen: Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Ain!!!

Assalamualaikum...

Malam ni jalan-jalan jumpe segmen lagi. Ramai la yang buat segmen sekarang. Macam-macam segmen ada. Nak join banyak-banyak tak sempat. Mana yang sempat je la join. Segmen yang simple je boleh la join. Jom kita join ramai-ramai.



nak join klik gambar ye^^


Bila la blog teratak hati nak buat segmen ye..^^


wassalam^^

12 comments:

eita said...

selamat bersegmen

Linda Zehan said...

selamat bersegmen.. =)

Done Follow...

Miss Purple Ungu said...

rajin betul join segmen hehe ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,terngin gak nak wat sgmen..

IntaNBerliaN said...

dah lama sy xjoin segmen.. :-)

ieda said...

akk dah lama x buat dan dah lama x joint ,.. huhu

Citra NaniZam said...

Selamat bersegmen :)

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
komen disini senang saya masukkan blog anda dalam bloglist saya..
Lupa lak..I follow sekali….
Tujuan bloglist…memudahkansaya datang bw ke blog anda!!!
Thanks be my friend

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

Iman Lee said...

hi, datang dari segmen yang sama. selamat berkenalan :D

http://iman-lee.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

Ain Zuhairi said...

TAHNIAH! Link blog anda sudah saya masukkan ke dalam bloglist no 2. *rujuk di sidebar saya*

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/senarai-bloglist-saya.html

Miey Safie said...

haii kak salina....

kite dtg n folo cni..=)

http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html