Friday, 25 May 2012

Korang tak sudi ke??

Assalamualaikum...

Hari Jummat dah tiba lagi..semalam-semalam tak de mood nak berblog. Hari ni cuba pulihkan semangat..hehe...Ok la haritu aku ada buat entry pasal pergi Cameron Highland kan. Aku nak bagi cenderahati pada yang komen di entry tu. Tapi kan aku dah pesan supaya hantar alamat diorang ke email aku lepas komen. Tapi tengok email tak de sorang pun yang bagi alamat. Huuuu...sedih la camni. Diorang tak sudi ke nak terima cenderahati aku yang tak seberapa tu. Ke korang malu-malu kucing..hehe..


Ok tak pe la, nampaknya aku kena menjejaki diorang untuk mintak alamat ni. Aku dah balas pun kunjungan semua yang komen. Tapi tak tinggalkan pesanan pun supaya diorang email alamat. So, sekarang nak kena berkunjung ke blog-blog berkenaan dan tinggalkan pesanan. Kalau lepas tu ada yang tak respon jugak tak tau la..Maybe boleh bagi kat orang lain kan..

wassalam^^

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,baik2..yui tgh mmbls ni..tak perasan..sorry sgt..

~Sweet Honesty~ said...

bgi kt saya jela kak yea..

Yumida said...

salam kak..makaseh sudi bg cenderahati tu...hidung tgh kembang kehepian nih...on d way sent alamat ke email akak...

Prince of Noob said...

salam kak... terima kasih kerana sudi nak bagi kami hadiah. tapi bukan kerana tak sudi, tapi kami tak boleh nak dedahkan identiti kami pada sesiapa...

walau macam manapun thanks banyak2 atas tawaran tu... semoga Allah merahmati kebaikan kakak...

IntaNBerliaN said...

thanks... dah anto emel.. hihii

malu2 lah nak anto emel sblm ni..kikikiii


zarina_naniey@yahoo.com.my

inazamri said...

yu hoooooooo....akak dah email.

inazamri said...

dah tau alamat akak so lepas ni sudi2 lah ke rumah akak ye.

Emma said...

kalo dorg xnk, bg kat sy je lah kak .. :D hahaha

Hanis MY said...

salam kenal... wahh tahniah buat yang bertuah...

Cik Yatt said...

untk kite takde kew? hew2..

anamizu kaito said...

wahhhhh!! comel2nye strwbery tu!!!comel3!!! kalo drg xnak, meh bg cik ana je lah..hehe



luv,
cik ana

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Huhu...sorry le dear...lambat sikit bg respon coz bus sikit yesterday.Nway, thanks a lot taw!:)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alaaaaa owg laen x sudi cik eyla sudi jer ahahaha !

izan mama mia said...

oooo..camana saya leh terlepas entry ini?..huhu