Friday, 25 May 2012

Tak de mood nak menaip entry..

Assalamualaikum...

Tak de mood je nak menaip entry. Entah la kenapa. Lepas baik dari breast bengkak atau bengkak susu hari tu, sampai sekarang nipple masih sakit bile Hakim menyusu. Seksa sangat. Entah kenapa. Macam-macam dugaan nak menyusukan Hakim. Tapi aku tak kan putus asa. Tak kan mengalah. Sakit-sakit pun bile tengok muka Hakim terus lupa pasal sakit.

Allah menguji hambanya tanda sayang pada hambanya kan. Bile dah sakit baru nak ingat banyaknya dosa selama ni. Semoga sakit yang ditanggung menjadi penghapus dosaku yang menggunung...


wassalam^^

4 comments:

IntaNBerliaN said...

sabar je lah... saya dah lalui semua ni sblm ni... huhu

ieda said...

jgn gitu dikk
akk nie punnn adakalanya bosan huhuh

Yumida said...

sian akak...sabar...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Sabar yer dear, YM pun penah lalui. YM sapu minyak kat situ, so that takdelah rasa pedih sgt.Tapi, time my son tak menyusu la..hehe.Then, bila dah smpi masa, YM basuh.Jgn give up ya!