Thursday, 31 May 2012

siap untuk dipos...sorry ye lambat sikit..

Assalamualaikum...

Hakim baru tidur tu..nak update laju-laju..hehe...Budak sedang membesar memang kena duk layan dia je la. Puas hati dapat tengok anak membesar depan mata. Tak dapat bayangkan kalau aku kerja dan terpaksa bagi orang lain jaga Hakim, tak dapat tengok dia membesar seratus peratus.

Ok la, nak bagitau pasal cenderahati dari Cameron Highlang haritu. Semalam dah siap untuk dipos. Tapi tak sempat pergi pejabat pos. Tengahari tadi baru sempat lari kejap, tinggal Hakim ngan mak su dia, boleh je nak bawak sekali, tapi tadi encik apis dah nak pergi kerja balik. Nak pakai car seat malas la pulak.



Kepada mereka yang bertuah dapat cenderahati ni, tunggu ye..nanti sampai la, pos pakai setem biasa je, dam 3-4 hari kot sampai.

Kelmarin, aku dapat kiriman hadiah saguhati untuk contest yang aku join kat blog Sueperbs. Ok la dapat jugak saguhati kan. Tak sabar nak g cari novel Sunan Musafir ni, hari tu dah pergi kedai buku tapi tak de lagi novel ni.




wassalam^^

12 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal...

wah beruntung la siapo yg dapat tuh yer...:)

Yumida said...

wah..mama hakim dpt novel tu erk..member pn ade dpt sama..masz sidek..sronok nyer..tahniah..mmg rezeki melimpah ruah la ni...
menanti hadiah dtg...wooo...sronok nyer..thanks akak...moga akak sekualuarga dimurahkn rezeki sntiasa..n hakim membesar dgn sihat n cergas..

teratak hati said...

tu bukan novel ye..tu cuma poskad gmbar kulit novel tu..mmg masz sidek yg menang novel tu..

Yumida said...

oooo...dpt poskad...syukur...pon rezeki jgk..
ske bc hasil karya ramlee awang murshid...penuh suspens kan..pnh bc novel dia 'ungu karmila' mmg bez...9 nyawa pn pnh bc jgk...mmg menarik imaginasi penulis ni
btw thanks yer psl sudi inform kt kotak komen sy..really appreaciated that

Yumida said...

correction - appreciated
cepat sgt menaip smpai terlebih sudaaa

izan mama mia said...

ada buat segmen ker...laaa terlepas sudah....heheheh tahniah pada mereka yg menang

ejulz said...

tahniah.. :)

Tentang Kita said...

bertuah blogger yg bakal terima hadiah tu...^__^

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehem2..yui sbr menanti ni..hihi.

IntaNBerliaN said...

thanks.. nanti dh dpt sy gtau :-)

eita said...

dah banyak kali gi kedai cari novel ni..
tapi masih takde..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dear...YM dah dapat gift tuh.Thanks taw! Ni YM buat special entry utk Teratak hati, jemput la...Hiks..

http://www.yayansmum.com/2012/06/teratak-hati-thanks.html