Saturday, 14 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Johor

Assalamualaikum...

Jom join segmen Ayu ni..
Nak join klik banner ni ye..



Saya sebenarnya berasal dari Pahang, Kuala Lipis, my abah orang Pahang.
Tapi lahir di Melor, Kelantan sebab my ummi orang Kelantan.
Tapi sekarang dah duduk di Bandar Tenggara, Johor sebab husband orang sini.


Nak tag Dkna Abza

wassalam^^

39 comments:

izz iizza said...

rasa cam nk join jer..:)

are_lin@yu said...

yeayy sis join..hehe..tq tau support ayu..t ayu list kan ya ;-)

Wanieys said...

selamat bersegmen akak :)

Adylia Qarissa said...

alamaakkk..dkna pon ore melor :)

kot2 kita sedara...heheee

Adylia Qarissa said...

silap!! ma n abah ore melor..dkna celup klate ;p

Che Rosliza Che mat said...

selamat bersegmen dear..

C'Jai said...

c'jai dari pahang dan still stay kat pahang...hehd...c'jai pun join....seronok merayap kat umah org yg masuk segmen ni..bleh tau kengkawan kita dr mana...kan..sis kan...

Adylia Qarissa said...

sis..umah ayah ngah depan balai polis melor tu umah yang mana 1? apa nama ayah ngah tu? maybe nama glamor ore kerje ape2 ker..atau mungki ada cousin yang dkna kenal..

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

hi kak..follow sini erk=)

Deqla manjew said...

hye blogger johor... saya dari KL.. slm kenal.. dah lama follow sini...

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

hai..slmt brknlan..:)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

Nadia Elena said...

hai dear,
sy dari Johor jugak. meh la jadi kawan sy kalau sudi...done follow sini... =D


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Michelle Hopell said...

hye awak .. dtg dari segmen sama. follow awak sini. jom ke blog sy plak. hihi :) slm perkenalan..

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Sue PeLik said...

salam perkenalan
jenguk&follow u
dr segmen yang sama
jemput jenguk :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

IntaNBerliaN said...

ooo skrg duk johor yer.. :-)

UmmiSyarni said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Mohd Najib said...

hye sis.. saya follow.. salam kenal..
dulu sekolah kt Bdr Tenggara..hehe :)

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nyue said...

nyue singgah & follow sini :)

http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam blogwalking

ShimaSalleh said...

As'salam Salina,

Mek kelate nih hihi. Dok Johor sbb suami org johor.. sama la kita.. eh eh iye ke.. jom singgah blog shima :)

Salam dr Muo!

~Sweet Honesty~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

nurhafizah shaffril said...

ziarah cney..done follow=)

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

NURUL ◕‿◕ said...

salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

taqiee din said...

salam perkenalan..dtg dr sarawak..atas segmen yg sama...:)

QasehnyaRania said...

dari johor tp blogger dari kedah..salam kenal n follow sini :)

selamat berpuasa ;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari_17.html

The Trickterz said...

Salam Ramadhan. Dari segment yang sama

Saya blogger dari selangor datang singgah cni and da follow. Slamat berkenalan :)Nice blog!

Sudi2 le jenguk cni :
http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Momo said...

meh la jenguk sini..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

KhaiRul Azmi said...

best ker kAt Johor......????
saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

datang dari segmen yang sama...n dah follow

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Roz said...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

BloggerGenX said...

Selamat Berpuasa..

wan nurul hezrina said...

blogger melaka datang melawat..salam kenal=)dan salam ramadhan

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yana yaya said...

singgah dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html