Sunday, 15 July 2012

Spageti Bolognese

Assalamualaikum...

Hari ni buat pertama kalinya aku masak spageti. Tak berpa suka pun makan spageti ni. Tapi dah encik apis duk suruh masak je, siap dia beli buku resepi 'makanan barat' lagi. So, malam tadi pergi Tesco untuk beli barang-barangnya.

Cam biase, pernah cerita sebelum ni kan, sebelum ke Tesco, mesti makan nasi lemak kat kedai ni..


Kali ni dah prepare bekal nasi hakim

Shoping hari sabtu..hari tanpa plastik..nampak tak spageti nya??

Dah siap masak..alhamdulillah,kenyang sudah..

Resepi? Nanti la ye..next entry..^^

Jom join my first Giveaway^^
<Klik banner>

wassalam^^


20 comments:

Aesya Zealous said...

nyum3..cepat update resepi! nak tau! hehe

Cik Anis said...

sedap nya ! nk resepi hehehe

cikeyrah said...

sedapnye . .nak resepi!!

izz iizza said...

mesti menjadi ni..nampak menarik dn sedap jer..:)

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya hihihi..

Nurulee said...

Sedapnya bekal Hakim =D hehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mnyelerakan tu kak..nyum2..

Mrs Lurve said...

baru ja wat weekend lepas, tue pun gara2 anak buah request nak makan

Munnafendy said...

hahhaa malas2 pun menjadi gak kan? :)

Deq's Qienz said...

wahh sedpnya..

Cinta Misteri said...

Kalau CiM malas masak, alamatnya spageti jelah. Ringkas...

Wanieys said...

nyum3 wani suka spaghetti hihi

Cik Awin said...

sedapnya...ptg2 ni lapar tgk pic2 makanan...

izan mama mia said...

sedap jer..tgk..ishish

9n0L4 said...

spagetiiiiiiiiii. lame tak mkn. sedapnyeeee. ;)

Liza Razak said...

amboi..menarik betul spaghetti ni :) nampak sedap sangat

wan nurul hezrina said...

anak nurul si merah2 mmg suka ngan speggiti..kalau masak tak ckup2

eita said...

sedap tu...

fieda said...

sedap nya..

IntaNBerliaN said...

dulu pun sy kuar bwk bekal utk alisha :-)